Wordt donateur

Helpt u ons mee om Son en Breugel helemaal hart-save te maken? Wij zorgen ervoor dat het geld op de goede plaats terecht komt!

 

Door uw steun redt u wellicht een leven!

 

Wilt u weten waar de AED's in Son en Breugel aanwezig zijn? Klik hier

Doneren biedt fiscaal voordeel

Niet iedereen weet dat de overheid een fiscaal beleid voert dat het schenken aan goede doelen aanmoedigt. Speciale regels voor ‘instellingen die het algemeen nut beogen‘, zoals de Stichting Hart-Save Son en Breugel, maken dat je recht hebt op aftrek van de belasting.

 

U kunt -afhankelijk van uw inkomenstarief- een deel van uw donatie terugkrijgen van de fiscus. Wij vertellen u er graag meer over. Neem voor meer informatie contact op met ons secretariaat.

Doneren kan ook in natura

Als u ons wilt steunen, kan dat op veel manieren. In de vorm van geld, maar ook door menskracht, expertise en faciliteiten beschikbaar te stellen.
Een samenwerking met Stichting Hart-Save kan uw organisatie veel opleveren: in de eerste plaats voldoening en zingeving, maar ook: een hogere betrokkenheid en tevredenheid van uw werknemers, een beter imago en zelfs: nieuwe klanten!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoort bij het ondernemen van vandaag. Omdat het goed is voor de maatschappij en voor uw organisatie.

Als u partner wordt van onze stichting, helpen wij u graag bij het invullen van uw MVO-beleid. Door advies, presentaties of een brainstormsessie. En wij zorgen uiteraard voor de juiste exposure van uw organisatie tijdens onze events.

Meer informatie

Neem hier contact met ons op.